View Single Post
Vechi 01.06.2024, 09:35:09
MineaPeter MineaPeter is offline
Member

Data înregistrării: 14.11.2017
Locație: Pitesti, RO
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajută tuturor, și să ne rânduiască Domnul o vară frumoasă!

Am văzut și eu zilele trecute pe Autostradă panourile de tip „Un ostaș în slujba țării”, că am avut de făcut niște drumuri între Pitești și București. În primă fază nu am văzut tot și nu înțelegeam la ce se referă expresia asta. Pe urmă am înțeles!

Mi s-a părut interesantă și alegerea pozei din profil, atunci când te pozezi din profil cu ochii în sus parcă dai așa, o impresie psihologică de prestanță, asupra celor care văd poza. Să avem grijă și la asta.

Observăm că el chiar a avut o carieră militară autentică, spre deosebire de „Interesul Național” Gabriel Oprea, care acum ar trebui să îl aibă pe conștiință pe polițistul Bogdan Gigină. Însă vedem și că a existat un scandal de plagiat cu teza lui de doctorat, care nici nu a mai ajuns să fie analizată. Și chiar și dacă ești un militar bun, nu înseamnă neapărat că poți fi și un conducător de noroade bun. Una este să ghidezi soldații din armată, alta este să iei un întreg popor!

Să nu uităm nici de ceea ce s-a întâmplat anul trecut pe vremea asta cu profesorii. Greva a fost sabotată de niște șefi sindicaliști (fripturiști? oportuniști?) fix când premierul acesta a trebuit să plece din funcția sa! Și să nu uităm că s-a ajuns la asta: a trebuit să plece.

Oare la următoarea iterație în slujba țării, dacă o prinde, chiar va fi mai bine?