Citat:
În prealabil postat de Iorest
Tu oricum fiind un pesedist învederat e clar că o să încerci toate scamatoriile ca să muți spre alții vinovăția cum faci mereu.
|
Sînt „pesedist învederat” pentru extremiștii antiromâni fie de la AUR, fie de la USR. (De altfel, neomarxiști, inclusiv unii de o anumită etnie, au contribuit la actele de poliție politică represivă exercitate împotriva mea în formă continuată de către torționari din structuri de conducere din BOR, în special după referendumul din 2018 și după alegerile din 2019 și 2020.)
În ceea ce privește vinovăția, mie îmi este clar că din perspectiva menționată de mine, adică a raporturilor cu
NEOCOLONIALISMUL, AUR nu are nicio viziune diferită de cei care s-au făcut vinovați până acum, cu amendamentul că unii ca Neamțu, Târziu au fost mereu favorabili regimului „de dreapta” (incluzînd și PSD, că n-a diferit cu nimic de extremiștii ultraliberali care au bătut palma cu neocolonialiștii, pentru că românii au fost considerați ca niște mărfuri tranzacționabile), chiar îmi aduc aminte cum vorbea
falsul tradiționalist Târziu despre Macovei, Iohannis etc., ce să mai vorbim de Neamțu, băsist, macovist etc etc etc.