View Single Post
Vechi 03.06.2024, 15:42:38
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Aplaud demersul de dialog politic,social. Până la urmă politica cu religia sunt rude de gradul întâi....

Eu nu prea fac nici politica,nici "religie",ci mai degrabă filosofez pe anumite teme,care pot fi uneori politice sau religioase...
Și politica aduce o filosofie socială, raportat la ce consideră drepturi, de pildă festivismul lgbt, și obligații eliminarea încălzirii poluante de pildă care va afecta viețile celor care se încălzesc pe lemn, eliminarea mașinilor cu motor pe combustie.

Citat:
Iar de aici putem distinge doua motoare care alimentează țara în acest moment.Unul conservator care a tras-o de la revoluție încoace, plus alte câteva artificii politice care deși erau promițătoare (USR) au devenit asimilate de grupul matca.(USR a fost singurul partid la care am aderat și în care am activat o scurtă perioadă.Oricum politica nu-i de mine,cel puțin nu în acest sistem. ).
Mi-am dat seama de ceva ani că erai simpatizant USR, bine că te-ai lăsat de acest experiment păgubos pt țară.

Citat:
Însă ce face palpitant acum peisajul politic este acest AUR.

Atâta timp cât noi facem politică despre aceste nulități sau in jurul lor nu vedem nimic și rămânem în jurul unei bârfe stupide, distrați de un show care continuă de atâta timp pe care ei îl oferă și noi îl întreținem .
Nu e vorba de bârfă dacă ai fi avut curiozitatea să studiezi CV-ul celor de la europarlamentare vedeai că Piperea e realizat și profesional și financiar dinainte.
Omul se pricepe să înțeleagă unde bat niște legi, ce valori afectează, ce libertăți ni se mai restrâng.
Din fericire e pe locul 2 și dacă AUR ia 5% tot se califică, întrebarea e dacă intră și Mihai Neamțu, și Peter Costea și Aurelian Popa cel care s-a luptat în pandemie juridic cu statul, are și aurelian.ro unde vorbește despre impactul PNRR, al tratatelor pandemice șamd.

Mi se par 3 oameni redutabili care au un cuvânt de spus, care independenți nu intrau și care ar putea ajuta mai mult România decât o babă ca Maria Grapini, sau unul precum Claudiu Manda soțul Olguțăi campion la chiulit din sesiunile de plen.

Evident că apar și idioți utili care au misiune să bruieze cunoașterea listei AUR sau scurmă după pete în soare în loc să înțeleagă esențialul, peste 5 ani traiul va fi mult mai greu decât astăzi, dacă se va vota ceva nociv, nu se va afla în țară decât târziu când trebuie să devină legislație națională.
Partidele ticăloase vor da în media alte subiecte care să acopere cu zgomotul de fond problema.