View Single Post
Vechi 03.06.2024, 18:04:15
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Măi Iorest, logic nu te cunosc, decât din dialogurile și postările de aici, însă ți-am mai spus-o și ți-o repet...

Te apreciez atât în mod obiectiv,cât și într-un mod subiectiv...

De ce?

Pentru implicarea de care dai dovadă, pentru interesul continuu, pentru punctele de vedere clare și ....

Cel mai relevant,zic eu..... Pentru capacitatea de a vedea dincolo de "gard" de multe ori, chiar daca o faci tot în stilul caracteristic, poți vedea limpede dincolo de ceea ce susții și crezi in mod curent.

Singurul tău "păcat" este că te autoplafonezi in zone care îți oferă un mediu de "siguranță", și din moment ce ai o cunoaștere destul de vastă și în celelalte aspecte, joci puțin "murdar" și injust.

Adică că și cum și eu după ce m-am "spălat" in toate apele sa revin in ortodoxie,pur și simplu pentru că este mai ușor și facil decât să lupt in continuare pe cont propriu....

Sau sa aleg să susțin AUR,daca tot suntem la politic,doar prin prisma naționalismului, ortodoxismului închizând ochii la restul aspectelor....Pe care nu le mai enumăr acum...
Nu ar fi corect!

Ar fi și este un egoism....

Tu ești capabil de rațiune autentică,și eu pentru asta lupt.

Gândirea nu trebuie "prostituată" nici în scopuri politice și nici din rațiuni religioase.

NICIODATĂ!

Eh când vor fi sisteme politice sau instituții religioase care sa ia considerare asta și să funcționeze în acest sens, atunci mă gândesc să ader și susțin asemenea instituții sau partide....

Până atunci orice demers al unei persoane care vede clar "rahaturile" și le susține face o "crimă" împotriva gândirii....