Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Singurul tău "păcat" este că te autoplafonezi in zone care îți oferă un mediu de "siguranță", și din moment ce ai o cunoaștere destul de vastă și în celelalte aspecte, joci puțin "murdar" și injust.
Adică ca și cum și eu după ce m-am "spălat" in toate apele sa revin in ortodoxie,pur și simplu pentru că este mai ușor și facil decât să lupt in continuare pe cont propriu....
Sau sa aleg să susțin AUR,daca tot suntem la politic,doar prin prisma naționalismului, ortodoxismului închizând ochii la restul aspectelor....Pe care nu le mai enumăr acum...
Nu ar fi corect!
Ar fi și este un egoism....
|
Nu e egoism că nu ține numai de mine, în 2020 cei care au votat partide mainstream ne-au târât într-o dictatură din care o parte au sfârșit de la protocolul de tratament farmaceutic și metodele dure de carantinare plus inocularea impusă.
Dacă erau mai mulți patrioți în Parlament și puterea relaxa la maxim ca în Suedia sau Bulgaria unde au fost deschise bisericile de Paști în 2020:
Mă uitam la un podcast Gheorghe Piperea cu Vasile Stoiculescu
https://youtu.be/6KiSF4pwoOY?t=163
Profesorul universitar pur și simplu demantelează ultraliberalismul economic, ar trebui să asculți spune clar despre cum puterea de cumpărare a euro a scăzut, azi iei cu 140 de euro ce luai în 2019 cu 100.
Vorbește despre cum sunt protejate băncile, în caz că ai peste 100.000 de euro depozit și banca dă faliment, ți se confiscă banii.
Statul a putut să piardă miliarde pe armamaent donat și pe vaccinuri dar nu răscumpără acțiuni strategice.
Citat:
Tu ești capabil de rațiune autentică,și eu pentru asta lupt.
Gândirea nu trebuie "prostituată" nici în scopuri politice și nici din rațiuni religioase.
NICIODATĂ!
Eh când vor fi sisteme politice sau instituții religioase care sa ia considerare asta și să funcționeze în acest sens, atunci mă gândesc să ader și susțin asemenea instituții sau partide....
Până atunci orice demers al unei persoane care vede clar "rahaturile" și le susține face o "crimă" împotriva gândirii....
|
Aici e vorba despre linșajul economic la care vom fi supuși de către stat după 1 iulie, va putea crește și de 10x impozitul pe locuință, doar proprietatea pe locuință o mai avea omul și aceea o va pierde.
O treime dintre cetățenii UE spune Piperea că sunt în sărăcie din cauza măsurilor, optimizarea fiscală și compensare înseamnă că TVA-ul plătit aici de multinaționale se redistribuie în țările lor de origine sau în offshore, plus valoarea rămâne doar din taxele pe muncă maxim.
Omul are niște inițiative legislative interesante, are și capacitatea să le facă, în Franța privatizarea e înlocuită cu naționalizarea, Renault a fost naționalizat de 5x, în zona de Pharma și Industrie Militară la fel au făcut.
Mai zice despre energia verde, prosumatori cu panouri, sunt doar 100.000 de prosumatori și alte sute de mii care așteaptă să se branșeze în rețea și sistemul încetinește mult procesul, pt a avea monopol pe prețuri și să facă speculă cu prețul la energie și combustibil.
A mai atras atenția că multe panouri sunt făcute în China să funcționeze puțin 7-8 ani și după nu sunt reciclabile.