View Single Post
Vechi 05.06.2024, 12:16:22
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
S-a dus într-un mediu ostil, pentru că nu caută doar publicul de siguranță, merge și în zone de audiență care nu-l agrează, toate răspunsurile au fost date la încercările lui Valeriu Nicolae de a-l pune în dificultate.
Nu se duc mulți în medii ostile sau reacționează doar la servite și ridicate la fileu.
Eu nu am văzut acolo un mediu ostil pentru Georgică, ba dimpotrivă a fost un dialog de promovare a lui Simion, un soi de faptă de solidaritate țigănească între cei doi membri ai etniei respective, cu amendamentul că Simion probabil este un „corci”, probabil nu-i 100% țigan, însă clar oricum că el nu are nici mai mică legitimitate în funcția pe care pretinde că ar avea-o, el nu doar că nu reprezintă nici unionismul, nici naționalismul, nici patriotismul (mai nou a „confiscat” și patriotismul), nici conservatorismul, nici suveranismul românesc, el nu reprezintă nimic altceva decât o MEGA-ESCROCHERIE, o deturnare, prin prostirea unor naivi, a românismului spre scopuri exact opuse acestuia, deviind chiar într-un EXTREMISM ANTIROMÂNESC.

Oricum din partea lui Simion este absolut incalificabil să relaționeze lipsit de orice spirit de camaraderie, avînd în vedere în primul rînd că acel personaj are clar profil (și) de terfelitor, a se vedea expunerile lui incalificabile la adresa unor oameni care chiar sînt niște valori, ca Dan Puric și Mihai Neamțu (cu amendamentul că Neamțu din nefericire a comis greșeli grave și chiar foarte grave în politică și continuă să le comită); practic Simion a transmis clar, pentru cine înțelege, că „ostașii lui” nu sînt Puric, Neamțu, Terheș sau alții, ei sînt doar „parazitați” de acest impostor, dar că adevăratul lui „camarad” este co-etnicul lui respectiv, oricum faptul că s-a comportat atât de servil și de amical cu un bizar care terfelește cu o nesimțire inimaginabilă oameni totuși de valoare și chiar de mare valoare ai acestei națiuni, ba chiar oameni pe care Simion se tot agită să îi „paraziteze”, fără ca Simion să fi pus și să pună vreo condiție, este din nou complet descalificant pentru acest nemernic, pentru acest escroc „politic”, pentru această pramatie.

(Într-o lume normală, un canal dintr-ăla de YT, pe care se deversează dejecții verbale ne-numărate, și care clar că este o sursă de intoxicare mentală a hăbăucilor și neserioșilor care audiază astfel de dejecții produse în principal de acel D.P., dar vedem că se alătură și alții (asta neînsemnând evident că orice se spune pe-acolo e neadevărat, greșit, mincinos, terfelitor, calomnios etc), deci într-o lume normală un astfel de canal ar fi fost eliminat de niște autorități responsabile. De la D.P. ăla, și numai când îl văd ca imagine, că eu nu l-am urmărit niciodată, că personajul este insuportabil, efectiv mi se întorc mațele în mine, mi se face rău pur și simplu inclusiv fizic; transmite ceva de genul „este numai trup”, cum zicea în Biblie, și la câtă repulsie și greață transmite, opinia mea este că el nu este ortodox, cel mult pare a fi un sectant, un fel de „nebotezat”, un spurcat, cum se mai zice, dacă n-o fi chiar un soi de „om nou” produs de marxism și / sau neomarxism, de o sterpiciune de natură comunistă.)
Reply With Quote