View Single Post
Vechi 11.06.2024, 08:34:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Ma bucur nespus de mult de unele rezultate de la vot, nu toate, și ca am contribuit și noi.
Ne unge pe suflet! A meritat sa ne trezim la prima ora...
Doamne Ajuta!
Ai văzut că a contat să mergem la vot, au fost municipii mari câștigate la 2000-4000 de voturi, Scripcaru a câștigat la 4000 Brașovul, La Sectoarele 1 și 2 a fost la 2000 de voturi bătălia.
La comune și orașe e și mai mic ecartul, a câștigat AUR o primărie la 2 voturi

Un candidat AUR i-a încheiat cariera politică celui mai longeviv primar din România, la două voturi diferență

Emil Cătănoiu, primar la Căpreni de 34 ani, a pierdut alegerile la numai două voturi, în fața candidatului AUR, Radu Bârdăcel, fost participant la emisiunea Chefi la cuțite, relatează RomâniaTV.

Potrivit proceselor-verbale încărcate pe site-ul Biroului Electoral Central, Bîrdăcel a avut 409 voturi, în timp ce Cătănoiu 407 voturi. Ceilalți doi candidați, adică reprezentantul PNL, respectiv USR, au obținut 19 voturi și 13 voturi.

_________

Domnule singura victorie e că s-au canibalizat useriștii între ei, ADU 9%, Cioloș 3%, 2 independenți unul de 3% și altul aproape de 3, altfel scorul USR e mare.
O parte din electoratul userist nu a vrut asocierea cu Iudă Orban și cu PMP, interesant e că de pe lista ADU unul e PMP-ist, deci sunt de fapt doar 3 useriști în P.E.

O parte din voturi au fost ștampilate dinainte la spate, mizând că nu se dă pagină cu pagină să se verifice la 5 buletine de vot, recunosc că nici eu nu am verificat fiind dimineață și din neodihnă.

Trebuie verificat tot buletinul înainte de ștampilare și verificată ștampila de control dacă e pe ultima pagină, altfel buletinul de vot e nul, cei care încearcă să introducă voturi ca să se anuleze din comisii sau din sistem au o minte diabolică.

S-au tipărit voturi în draci și cu 2 zile înainte și în ziua votului, s-a votat până la 22:30 în unele secții, având exit pollurile în față.