Citat:
În prealabil postat de Moroco
Daca nu se va promova Florin Calinescu suficient, antunci vom asista in septembrie in turul II la confruntarea dintre Simion Harap-Alb si Prostanacul-Spân, un fel de batalie intre Rusia si NATO prin interpusi ca-n mupetz, confruntarea dintre miss Peggy si Kermit.
|
Ai dreptate, Florin Călinescu e bun, dar de Senator, ar trebui să candideze la Senat pe buletinul de vot din Timiș din partea AUR, sunt sigur că ar obține 10 % sau mai mult fiindcă AUR are cam 10-12% în Timiș și el ca personalitate publică ar ridica scorul.
Trebuie să votăm George Simion ca să avem opțiune de vot în turul 2, altfel va fi Ciolacu-Ciucă, eu o să votez Ciolacu în turul 2 adică un civil, fiindcă Ciucă e periculos cu ambițiile lui militariste de a ne arunca în război, la fel și Geoană ăștia care vor să ne arunce în război ca să demonsteze stăpânilor lor că sunt sclavii cei mai supuși, sunt cei mai periculoși.
Asta e, îți zic de acum nu mă lăsa fără opțiune de vot în Turul II, Șoșoacă va fi aruncată ca să toace scorul lui Simion și-l va ataca violent, e clar că-l vânează.
Că ai greșit și ai pus pe PDU la europarlamentare și locul lor l-a mâncat la redistribuire tot PNL-PSD asta e, ți-am zis că PDU nu face 5%.
Abia a făcut Șoșoacă 5% ajutată de SIE cu votul pe diaspora, ea zicea de Simion că e tinichea dar nu intra fără SIE în P.E.