Citat:
În prealabil postat de MineaPeter
Am observat adineauri cu dezamăgire un articol apărut chiar după-amiaza aceasta pe site-ul Adevărul. Doamna Elena Lasconi și-a schimbat punctul de vedere despre Referendumul cu familia, potrivit articolului, nu ar mai vota Da.
https://www.google.com/amp/s/adevaru...m-2370421.html
Este păcat să ne vindem convingerile drepte pentru niște funcții mari, dacă asta este problema, sau pentru o împăcare cu cineva din familie. Tocmai ce spuneam despre dânsa ceva pozitiv în postarea anterioară și acum apare schimbarea aceasta de poziție!
Să îi urăm doamnei primar minte multă și sănătoasă. Să ne dea Domnul puterea să nu renunțăm la ce este bun după cum bate vântul, din frică sau dintr-un împăciuitorism oportunist ori prost înțeles. Adevărul îl vestim cu tact, însă nu "ne schimbăm părerea"!
|
Lasconi nu s-a remarcat niciodată cu susțineri pro-referendumul pt familie în perioada 2018 sau ante 2018 când s-au strâns semnături, cei care au fost pro-referendum Antonio Andrusceac, Matei Dobrovie, Nicușor Dan au fost înlăturați din partid foarte repede atunci.
Deci toată șarada asta nerușinată cu fiisa și ea, până nu aduce măcar dovada cu stickerul de pe buletin că ar fi votat (dar și acela se poate confecționa ușor) eu nu cred că ea a fost la referendumul pt familie.
Așa și Clotilde Armand a încercat să tâmpească electoratul conservator cu poze de la marșul pt viață și șarlatanul de Dominic Fritz s-a pozat la marșul pt viață în fruntea coloanei în 2024 deși până atunci nu a fost, și și-a făcut campanie nerușinată la Radio Vocea Evangheliei dar el a fost tot timpul pro lgbt, pro restricții în pandemie inclusiv închiderea Bisericilor și chiar a prigonit marșul pt viață că s-au pus obstacole în unii ani.