Citat:
În prealabil postat de Iorest
E foarte dubios și ECR ca grup politic, nu văd de ce ar fi trebuit să participe într-un grup europarlamentar și să nu activeze ca independenți.
Până la urmă nu e un act politic care să producă efecte cum ar fi vreo directivă UE, dpdmv nu trebuiau să adere la ECR ci să aștepte, nu-mi inspiră încredere grupul fiindcă și Alternativa Dreaptă și PNTCD se lăudau că au acorduri pe acolo.
|
Da, ECR e un grup compromis de multă vreme. AUR s-au tot lăudat cu legăturile cu ECR de la început de când se tot plimbau prin Polonia la partidul Lege și Justiție și mai târziu o lăudau pe Meloni. Strategia AUR este să nu se izoleze, ci să creeze legături diplomatice cu Polonia și cu cine mai au ei impresia că sunt conservatori. Dar adevărul e că toate grupurile europene sunt compromise, inclusiv ID. Nu există ceva de încredere la nivel european.
Dar pe mine simpla aderare la ECR nu mă neliniștește fiindcă se știa de la început că acolo gravitează. Întrebarea este ce or să facă acolo, că tot pot să se opună liniei partidului mă gândesc.