View Single Post
Vechi 25.06.2024, 13:59:22
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Te bagi și tu în Liga celor cu ”perle”?
Adică toți care nu-s obezi sau spraponderali sunt nutriționiști?
E ca și cum ai zice că numai absolvenții de teologie sunt credincioși în condițiile în care mai toți văzătorii cu duhul n-au absolvit teologia.
Cred că procentul celor care nu sunt nici supraponderali, nici obezi e deja o minoritate, sub 50% oricum și asta în România unde era o întârziere cu care ajungeu lucrurile rele față de Vest și unde au plecat mulți pe afară.

https://adevarul.ro/stiri-interne/sa...i-2336178.html

Pe majoritatea pe care-i știu slabi se abțin de la mâncare și au citit nutriție, chiar dacă nu au vreun titlu, mulți nici nu fac sport, deci sunt principii de alimentație pe care le respectă.

De la o vârstă încolo 30-40 de ani rar te mai ajută geneticul să nu te îngrași, excludem și situațiile când unii nu mănâncă din sărăcie lucie sau că nu le gătește soția, dacă or fi și cazuri dintr-acestea.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Păi aia ar fi ”vânată” mai mult de terminatorii(copiii) lui; dacă ”pustiesc” frigiderul de mâncare comercială, cum să se abțină de la trufandale?
Și tigerantlantic e tot ”un copil”.
Nu cred că ar rupe frigiderul dacă ar fi conopidă, spanac, supă de lobodă și altele bio pe acolo, e clar că tot ce e din comerț mâncare procesată are potențiatori de aromă, monoglutamat și altele care atacă creierul ca să consume cât mai mult.