View Single Post
Vechi 26.06.2024, 18:24:03
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Wink

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Seraphim7: dacă dorești poți să te oprești pentru moment cu depănatul amintirilor pe acest topic pentru că intenționez să te invit la un interviu (ești al treilea pe lista mea). Promit că o să te întorc pe toate părțile ca să vedem cam ce hram porți dumneata pe lumea asta.

Cel mai probabil o să fac interviurile cu mai mulți invitați simultan, prin urmare nu peste multe zile o să te chem la vorbitor.
Mulțumesc pentru invitație. Într-adevăr in vanitatea mea,eu am vorbit uneori despre mine și o parte din colegi cam știu în mare părți din traseul meu spiritual.

Totuși dă-mi voie sa ofer întâietate unor alți membrii activi de pe acest forum,și cu siguranță mai experimentați decât mine in toate aspectele vieții.

De exemplu când mă gândesc la Demetrius, Iorest,Cozia, Rappy,gpalama etc și bineînțeles Penticostalul Tradițional ,pe care l-ai nominalizat deja.... Aceștia sunt oamenii care ar trebui luați în considerare și m-aș simți în continuare o NULITATE,sa fiu chemat la "vorbitor" înaintatea lor.

Și așa probabil s-a săturat lumea de "erezia" manifestată în formă continuă.:)))

Deci, desigur,voi răspunde chemării,dar nu înaintea persoanelor menționate,și a altora mai relevante decât mine, însă poate cumva mai absente acum pe forum....

Deci, trezește la viață, viețile care merită povestite.Respect și Succes!

Last edited by Seraphim7; 26.06.2024 at 20:05:28.
Reply With Quote