View Single Post
Vechi 29.06.2024, 09:36:12
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
"În acest context, apreciem declarațiile unora din membrii lotului național în care aceștia L-au recunoscut pe Dumnezeu ca și dătătorul de putere."

Hehehe!
Ce panarame de oameni.
Ia sa nu mai primească milioanele de euro.
Oare or mai da Slava Domnului?
Hahaha!
N-ai de unde ști tu ce în inima oamenilor, să judeci și să râzi de oameni care se mărturisesc atașați de Biserica Ortodoxă este mai degrabă histrionic.

A. B: Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile și vreau sa fie acolo unde ma schimb totul în ordine. Atunci când toate sunt așezate mă simt confortabil mental.

Reporter: Andrei, azi a venit un preot în cantonament, ce inseamna asta pentru voi?

A. B.: Suntem un popor crestin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxa. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viata mea, pentru că il am pe Dumnezeu și acesta este drumul pe care trebuie să merg.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Duhovnicie este sa nu te intereseze asa zisul fotbal.
Duhovnicesc este sa ai grija de templul Lui Dumnezeu, trupul tău și sa-I dai ce I trebuie, sa faci mișcare, sport.
Astfel de purism exagerat nu a fost aplicat niciodată în Ortodoxie la scală largă, mereu s-a lăsat loc pentru slăbiciunile oamenilor și Biserica s-a îngrijit de întreaga natură umană.