T
Citat:
În prealabil postat de RappY
N-ai de unde ști tu ce în inima oamenilor, să judeci și să râzi de oameni care se mărturisesc atașați de Biserica Ortodoxă este mai degrabă histrionic.
„A. B: Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile și vreau sa fie acolo unde ma schimb totul în ordine. Atunci când toate sunt așezate mă simt confortabil mental.
Reporter: Andrei, azi a venit un preot în cantonament, ce inseamna asta pentru voi?
A. B.: Suntem un popor crestin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxa. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viata mea, pentru că il am pe Dumnezeu și acesta este drumul pe care trebuie să merg.”
Astfel de purism exagerat nu a fost aplicat niciodată în Ortodoxie la scală largă, mereu s-a lăsat loc pentru slăbiciunile oamenilor și Biserica s-a îngrijit de întreaga natură umană.
|
Doar vreau sa repet:
Sa l vad eu cat de marturisitor mai este daca ar fi sa piarda sau sa nu mai primeasca milioanele de euro, masini si case? In schimb nu este rau ca vorbeste multumitor la Dumnezeu. Chiar si asa. Asta-i bine!
Tind sa cred ca mai marturisitori si adevarati patrioti erau cei det la Dinamo si Steaua de pe vremuri care transpirau din greu pentru un simplu maruntis.
Si dupa aia mai vorbim.
Si in curand se va intimpla, se va termina cu afacerile astea finantate de alogenii navalitori deoarece nu vor mai exista resursele necesare indobitocirii maselor prin consumul bestial de sporturi si altele.