Citat:
În prealabil postat de CristianR
Dragă Lover, o singură rugăminte am: Fii bun și modifică 'ortodoxii' cu 'ortodocșii' în titlul pe care l-ai dat topicului. Însă numai dacă vrei să-mi arăți că ești dispus să înveți ceva și să-mi contrazici părerea pe care mi-am făcut-o, anume că ai fi un pahar plin, care dă pe dinafară, convins de ignoranța oricui altcuiva decât a propriei persoane.
|
Nu cred că se poate schimba titlul topicului, doar subiectul mesajului care este de fapt diferit de titlul threadului. Adică poate schimba subiectul primului mesaj care o să fie diferit față de titlul threadului cum o să-l vedem.
Oricum, băiatul acela protestant de fapt învață, data trecută când s-a mai învârtit pe-aici nu știa cum a apărut Biblia, acum văd că a încercat să învețe cum a putut și a vrut să ne arate ce a învățat.
De fapt se tot întoarce fiindcă are o intuiție că e în greșeală dar poate nu conștinentizează încă și nici nu știe cum să abordeze problema. Dar măcar încearcă să aprofundeze, să se întrebe unele lucruri, cu timpul o să descopere și altele.