View Single Post
Vechi 10.07.2024, 23:50:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LoverOfJesus95 Vezi mesajul
Ioan 13:35 "Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții."
Păi tu ai început topicul insinuant și agresiv, ca și cum ai tu ceva chei ale cunoașterii.
De vreo 20 de ani minim tot văd scrise punctajele pe care le vânturi tu și nu prostesc pe toată lumea.

Citat:
Protestantii nu au nici o legatura cu martorii lui Iehova sau mormonii ba dimpotriva ii condamna din toate punctele de vedere. Martorii lui Iehova folosesc o alta Biblie
Milenarismul e o erezie, e condamnat sinodal.

Citat:
Legat de Biblie. Nu cumva Noul Testament din Biblia voastra Ortodoxa se bazeaza pe versiune King James care are la baza Textul Bizantin (textus recepticus)?
Păi ce a fost primul King James sau comunitățile de credință din Asia Mică și de la Mediterana ?
Nu vezi că grecii nu se lasă influențați de neoprotestantism și țin de credința ortodoxă, când ți-a vorbit apostolul Pavel în Corinth e greu să vină un prostalău de peste oceanul Atlantic să-ți vândă castraveți la grădinar.

Citat:
Literalmente ma bufneste rasul cand vad ce trimiteri imi dai, anume numai surse ortodoxe. Pur si simplu nu am cuvinte si, mai usor cu proferarile de bine pe aici ca nu ma cunosti iar intr o dezbatere f2f te ai face de ras pt ca n ai stii nimic.
Pentru faptul că ești agramat și că folosești o romgleză semne ale unui limbaj neîngrijit nu te bufnește râsul ?
Nu ar trebui să ai niște cunoștințe lingvistice înainte să pleci la propovăduire sau să te întrebi dacă alții citesc ?

Într-o discuție față în față te-ai face de râs, fiindcă ai rămâne și fără hârtiuțele cu scheme de predicare pe care le-ai ciordit de pe la vreun pastor sau altul.

Citat:
Urmeaza in a ti rasp mai incolo, altii mai si muncesc
Nu pare că muncești, fiindcă ai avut timp de deschis topicuri cu postări expirate, nu mai convertești pe nimeni cu vorbe care au umplut văzduhul.

Citat:
Legat de analfabetismul meu dpdv ortodox, am fost aici pe forum inca din 2011 pana in 2013, pe cand scriau useri ca mihailic sau mihnea dragomir, de la 16 ani am devenit crestin Ortodox, L am cautat cu adv si doar asa L am descoperit, Citindu I Cuvantul. Tu se pare ca nici nu erai inregistrat pe atunci
Mihnea Dragomir e greco-catolic nu e ortodox, de ce ai devenit abia de la 16 ani creștin ortodox ?
N-ai devenit niciodată ortodox, fiindcă dacă ai fi fost cu adevărat ai fi înaintat continuu în Har, rugăciune, împărtășanie, reflecție patristico-scripturală, cunoaștere filocalică, studiu hagiografic, practicarea faptelor bune.

Last edited by Iorest; 10.07.2024 at 23:57:27.
Reply With Quote