Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Pai vezi,eu unul niciodată nu am suferit mixul asta,gen mergem la mănăstire sau oricare loc spiritual ,dar ne comportăm ca in concediu,sau asa un loc relaxant,cum ai zis si tu ca mancati carne,sporturi si etc.Nu frate(sora),pai daca merg acolo caut ascetism,ascultare,rugaciune etc,iar cand vin inapoi in lume apai merg in janis la warm up(cred ca stii despre ce vorbesc:))),si beau pana dimineața,si fumez 2 pachete de dunhill negru si petrec in companii feminine sau stiu eu....Eu cat simt necesități spirtuale apai le caut pana in profunzime si cand sunt rational si ateu apai nu mai calc in biserici si nici nu admit relevanta lor,toate pe puntea hedonista si caracterizată de un entuziasm melancolic...
|
Aoleu,da unde ai găsit asta.....Vai de zilele mele.....Sincer nu m-aș mai întâlni cu acel "eu" de acum 7 ani.....Prea ,prea de tot....Greu am scăpat de acel extremism,abia de câțiva ani mi-am găsit un echilibru cât de cât, chiar daca "plictisitor" pe lângă ce viața "intensa" duceam atunci...
Oricum mulțumesc Rappy, pentru că indirect, mi-ai adus aminte de niște chestii uitate și pierdute pe aici....
PS.... Referitor la întâlnire,acum sunt extrem de antisocial,sper totuși că măcar unii veți reuși să o faceți realizabilă,și poate cândva,voi reuși și eu să întâlnesc pe unii dintre voi.