Un scurt gând…. Din păcate momentan nu mai am rata de producție așa de mare,am trecut pe modul stand by,mai contemplativ:)
Totuși am sa continui să-mi iau interviu singur, deși mulțumesc oricum pentru invitație,dar prefer sa merg pe firul narativ și să imprim bucăți personale in fiecare postare pentru a da o nota distinctă și autentică raportată la ce simt și ce doresc sa exprim in diferite postări.
Am observat că doar atunci când intervine aportul personal in orice facem , spunem sau gândim putem realiza ceva autentic și “al nostru”....
De multe ori mergem pe chestii automate și copy paste, însă devenim vizibili doar când alegem sa ne implicăm personal.
Chiar și în discuții banale și lipsite de sens sau extra-uzate, devenim “vi” numai atunci când ne aprindem, când ne “atacăm” sau intrăm în conflice, fiindcă atunci aruncăm ceva din noi și depășim subiectul in sine….
De aceea uneori este bine sa nu facem nimic,pur și simplu câteodată decât să facem chestii false, copiate, fără chef, preluate sau impuse de alții, întrucât acelea nu ne reprezintă și nu sunt ale noastre,nu ne face nicio plăcere și chiar daca vom avea beneficii din ele , temporar,nu ne vom putea bucura sau avea satisfacția de rezultatele sau castigurile lor.
In duhul ascetic, isihast, chiar oriental de mindfulness budist,câteodată când nu găsim răspunsuri în exterior și nu avem soluții pentru a ne manifesta in planul fizic,este bine sa ne îndreptăm spre noi înșine într-un mod personal….
Degeaba încerci să fi cineva,sa faci ceva ,sa oferi ceva daca tu inca nu știi cine ești,nu știi ce vrei și nu ai ce sa oferi….
Și cu asta cred că am găsit majoritatea cauzelor problemelor actuale….