Subiect: Canonizări 2025
View Single Post
Vechi 14.07.2024, 02:24:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Iar cu Părintele Arsenie Boca, am citit și eu despre controversele cu duhul învățăturii și-al picturii. Și eu am îndoieli despre sfinția sa, are parte de o evlavie populară... aparte, s-a văzut și în deceniul trecut agitația mediatică făcută împrejurul său și-al Mânăstirii Prislop. Dacă ne va fi dat să se facă până la capăt canonizarea, măcar să ne rânduiască Domnul niște semne după care să știm dacă această canonizare este o fărădelege sau nu, pe principiul "După roadele lor îi veți cunoaște". Ne amintim că s-a dorit și un brand cu numele de Arsenie Boca. Om trăi și-om vedea ce este adevăr sau minciună!

Să ne lumineze Domnul!
Până acum nu vedem decât liste cum ai zis, nu se știe dacă ieromonah Arsenie va fi canonizat.
Am văzut unul care stătea în asană de yoga la Prislop, nu era pelerin neapărat, văd că e perceput și de ezoteriști ca unul care cocheta cu idei de ale lor, iar catolicii îl dau model pt Francisc de Asissi, Ulfila șamd