View Single Post
Vechi 17.07.2024, 14:47:09
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mă tot bate gândul dacă or fi mierlit-o de la vaccin unii ?
Parcă după plandemie au dispărut unele figuri din societate.

AlČ›ii poate au fost banaČ›i/blocaČ›i Č™i nu au mai revenit de supărare, până la urmă viaČ›a omului e scurtă.
Nu cred ca a murit nimeni, pur si simplu nu au mai intrat pe forum, si-au pierdut interesul, poate s-au insurat, s-au maritat, au facut copii, si-au luat joburi mai solicitante etc. Si e o chestie generala, poate cine stie s-au epuizat toate subiectele sau genul asta de socializare s-a invechit.
Eu am avut un cont aici demult, in perioada cu cipurile din permise, pasapoarte si cartile de indentitate, erau dscutii aprinse aici asemanatoare cu vaccinurile. Ultima data cred ca am scris ceva prin 2011 sau 2012. Nu am mai intrat deloc, cand am facut covid prin 2020 nu am mai gasit vechiul cont, nici mail-ul vechi, mi-am facut unul nou. Eu am avut o forma grea de covid, adica oxigenul sub 90, infectie nasoala, 2 sapatamani de febra (eu nu am avut in viata mea febra. nici cand eram mic...). Eram pe duca, cum se spune, am slabit cateva kg, cred ca vre-o trei zile nu am dormit deloc, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Ei bine atunci mi-am facut cont nou, din lipsa de activitate.
Reply With Quote