Citat:
În prealabil postat de David_1859
Atata bine sa iti dea Dumnezeu, câte concedii pe tichete de vacanta am avut și am eu!
|
Atunci de ce ești escroc și susții PSD-ul dacă nu ești bugetar, nu am văzut niciun om să creadă real în PSD, votanții sunt interesați de zăhărelul pe care-l aruncă către ei sau le e frică că sunt dați afară, iar șmecherii votează pt funcții.
Nu există un om care să creadă doctrinar în stânga.
Citat:
În prealabil postat de David_1859
Un adevarat rezultat istoric, de la 30% cât preconizau tot felul de chibiti la aproape de 13% .
E mare Georgica CHE GARGARA, parcă și acum îi aud răcnetele "razboinice" "5 voturi pentru aur"..... )))))))
|
Se prognoza undeva la 20%, au avut 15% nu fii escroc să zici că au avut 13%, cu tot cu voturi anulate 15% și cu porcăiala Șoșoacăi care a tras 5% ajutată de sistem plus alte voturi s-au dus la așazișii suveraniști Șoșoacă Silvestru undeva la 2% a avut vreo 100.00 de voturi, Partidul Patrioților, Alternativa Dreaptă șamd voturi date pe caniculă aruncate la gunoi, la redistribuire mai pica un post la AUR dacă nu intra SOS.
Depinde și de prezența la vot procentul final al partidelor, a fost o prezență neașteptat de mare peste cea cu referendumul lui Iohannis din 2019.
Tu scoți 15% că tot te dai deștept, cu 90% din presă împotriva ta și presa haștagistă și aialaltă varanistă, plus publicații și haznale de internet, în condiții de calomnii, minciuni, intoxicări împotriva lor, cu diferiți păduchi care au încercat să infiltreze partidul ca apoi să se detoneze.
15% înseamnă 1 milion 340.000 de voturi,
o populație mai mare decât județul tău Sibiu și cât județele Sibiu și Brașov plus încă câteva județe la un loc.