https://youtu.be/UtW4UIfzUkQ?si=9IVDd0OpA0fA2LbP
Mai sus aveți conținutul nefiltrat și opinia la rece a protagonistei.....
Dar fiind faptul că este vorba de politica internațională, și în general mass-media din această sferă,pe care o urmăresc,m-a scos instant din apolitica mea generală, deși am un spectru de liberalism de stânga /liberalism social,în general.
Însă în asemenea momente nu poți rămâne indiferent...
Întrucât acest moment va rămâne în istorie europeană,chiar mondială, fiindcă nu știu dacă au existat manifestări de asemenea anvergură, desigur au existat de-a lungul timpului,sincer nu am verificat,dar cel puțin nu din partea României.
Contradicția in sine a faptului este că deși a militat pentru VIAȚĂ, LIBERTATE, DUMNEZEU, ADEVĂR.....
Din păcate este doar o forma de "nebunie", psihoză , isterie,megalomanie....
Iar aceste persoane chiar daca au intenții bune,sau vorbes despre aspecte importante o fac într-un mod neadecvat....
Totuși este deja tras glonțul,și istoria asta își va aminti...
Un eveniment unic in peisajul politic european,marca made in Romania....
Cu ocazia acesta au aflat și ei că existăm acolo, întrucât ceilalți dormeau,fiind doar niște slugarnici ipocriți....
Sincer nici nu condamn, nici nu susțin.... Însă la fel cum Orban s-a desprins incet de ei,primul pas l-am făcut și noi, chiar dacă țara și presa vândută lor se dezice de Ea.
Prima Voce,a unei țări adormite...
Stupid but brave,bravo Diana....Un Da pentru curajul de a fi tu însăți într-o sala cu oameni care decid soarta lumii.