View Single Post
Vechi 19.07.2024, 02:57:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar fiind faptul că este vorba de politica internațională, și în general mass-media din această sferă,pe care o urmăresc,m-a scos instant din apolitica mea generală, deși am un spectru de liberalism de stânga /liberalism social,în general.
Liberalismul produce inflație și datorie publică și războaie pt a stinge această datorie prin jefuirea de noi piețe, nu e necesar, nu e duhovnicesc.

Citat:
Întrucât acest moment va rămâne în istorie europeană,chiar mondială, fiindcă nu știu dacă au existat manifestări de asemenea anvergură, desigur au existat de-a lungul timpului,sincer nu am verificat,dar cel puțin nu din partea României.
Nu va rămâne în istoria europeană, ni se pare nouă că va rămâne fiindcă gândim ca niște provinciali de la sat, că vai ce o să zică lumea despre noi.
În realitate au vidanjat-o din sală și i-au tras o amendă, iar mai departe nu a oprit cu nimic ascensiunea Ursulei.

A oprit cu ceva ascensiunea Răului - NU, a jucat o scenetă de impostură politică pt a capta electoratul creștin ortodox - DA și se pare că a păcălit cel puțin 2 oameni de aici care văd în ea vezi doamne o mărturisitoare.

Șoșoacă are elemente de sincretism religios - era anti- pelerinaj la Sfânta Parascheva pe vremea când era progresistă și e pro ocultism șamanist

Show Satanist cu Șoșoacă la Festivalul Holistic din Sibiu: Pe unde te duci, vibrația e joasă. Trebuie unificate toate spiritele indiferent de religie.

Interesul poartă fesul: În 2017, Șoșoacă numea moaștele „morți putreziți”. În 2020, senatoarea AUR s-a transformat în apărătoare a pelerinajelor

În octombrie 2017, Șoșoacă își arăta revolta față de faptul că la moaștele Sfintei Parascheva sunt duși și copiii. „Spălarea creierelor începe de la vârstă fragedă. (…) Noaptea, copiii dorm, nu stau să se roage pentru tâmpenii. Notele bune se iau dacă înveți, nu dacă atingi morți putreziți”, spunea Șoșoacă despre moaște.

Într-un alt comentariu, Șoșoacă se declara liber cugetătoare și afirma că „popii se îmbuibă” de pe urma fricii induse de Biserică și că „popii scot bani” de pe urma moaștelor. „Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște care nici nu știi ale cui sunt”, susținea Șoșoacă. Despre BOR afirma că este o „instituție mai dezastruoasă decât statul român”.

Citat:
Din păcate este doar o forma de "nebunie", psihoză , isterie,megalomanie....
Cu ocazia acesta au aflat și ei că existăm acolo, întrucât ceilalți dormeau,fiind doar niște slugarnici ipocriți....

Sincer nici nu condamn, nici nu susțin.... Însă la fel cum Orban s-a desprins incet de ei,primul pas l-am făcut și noi, chiar dacă țara și presa vândută lor se dezice de Ea.

Prima Voce,a unei țări adormite...

Stupid but brave,bravo Diana....Un Da pentru curajul de a fi tu însăți într-o sala cu oameni care decid soarta lumii.
Prietene nu e vorba de curaj, curaj era poate când Terheș arăta contractele secretizate cu vaccinuri, ce face Scrofoacă e să ducă în derizoriu teme reale - discriminarea românilor de ucraineni și icoana cu Maica Domnului și Iisus Hristos.

Scroafa nu are credință, nu are principii, era progresistă în 2017, e o impostoare al cărei singur rol e să încerce să se poziționeze ea înaintea lui Simion ca să facă diversiune nu pt că ar avea vreun plan, eventual să distrugă de tot procentele suveraniștilor în 2028.

E o capcană atât de primitivă și de abjectă a sistemului încât nu poate să provoace decât greață.
Nu poți să ai credință ortodoxă și să faci porcăiala sinistră pe care a făcut-o ea la Frăsinei.

Last edited by Iorest; 19.07.2024 at 03:03:14.
Reply With Quote