Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))
Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie.
|
Șoșoacă nu are nicio treabă cu ortodoxia, e pro ezoteristă, pro șamanistă, pro vrăjitorie cu găini, e singurul politician român care a făcut scandal la o mănăstire (Frăsinei).
În 2017 era o progresistă care critica pelerinajul la Sfânta Parascheva și ea cu Silvestru se refereau la Catedrala Mântuirii Neamului cu apelativul catedrala prostirii neamului.
Citat:
Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială.
|
Și care sunt implicațiile, ia un salariu de 15.000 de euro pe lună, va avea 1 milion de euro aproape la finalul a 5 ani de europarlamentare, ce riscă mă rog scrofoacă ?
Cine a băgat-o în Parlamentul European va fi responsabil pt distrugerea suveranismului prin scârbirea și suprasaturarea oamenilor de circurile ei.
Citat:
Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental.
|
Șoșoacă e mai mult cu partea șamanistă din Rusia, nu cu partea creștin autentic ortodoxă.
Citat:
"Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos....
|
Nebunie în Hristos e când ai o dreaptă credință nealterată și incontestabilă, nu când umbli pe la șamani, bioenergeticieni, când faci ritualuri cu găini și circ la mănăstire.
Citat:
Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie...
|
Nu știu ce-l bagi pe ÎPS Teodosie în circul ei nerușinat, Teodosie era pentru păstrarea familiei chiar cu greutăți, Șoșoacă e pt intervenția statului, victimizare, brățară electronică pt bărbatul ei al cărui nume îl uzurpă pt notorietate electorală, dar pe care îl hăituiește judiciar.
Tu nici nu te gândești că scrofoacă a făcut reclamă la brățara electronică atunci cu Silvestru când i-au pus-o, s-a devansat adică s-a mutat mai repede acel program național și ea a servit drept campanie de notorietate care să popularizeze obișnuința cu acele brățări la picior.
Citat:
Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc)....
|
Exact asta vrea ea să crezi că e singura voce în P.E. când de fapt și AUR decent a votat împotriva Ursulei și să te duci să o votezi ca naivul și să distrugi șansa suveranismului românesc de a construi echilibrat pe bază de plan economic.
AUR contra Ursulei, n-au făcut circ ca și Șoșoacă,
https://www.facebook.com/george.simi...9?locale=ro_RO
Dar se pare că tu cultivi dialogurile ei răstite, lipsa de proiecte, impostura dacă legendezi ca și curaj disperarea ei de marketing politic.