View Single Post
Vechi 19.07.2024, 08:32:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))

Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie.
Șoșoacă nu are nicio treabă cu ortodoxia, e pro ezoteristă, pro șamanistă, pro vrăjitorie cu găini, e singurul politician român care a făcut scandal la o mănăstire (Frăsinei).

În 2017 era o progresistă care critica pelerinajul la Sfânta Parascheva și ea cu Silvestru se refereau la Catedrala Mântuirii Neamului cu apelativul catedrala prostirii neamului.

Citat:
Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială.
Și care sunt implicațiile, ia un salariu de 15.000 de euro pe lună, va avea 1 milion de euro aproape la finalul a 5 ani de europarlamentare, ce riscă mă rog scrofoacă ?

Cine a băgat-o în Parlamentul European va fi responsabil pt distrugerea suveranismului prin scârbirea și suprasaturarea oamenilor de circurile ei.

Citat:
Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental.
Șoșoacă e mai mult cu partea șamanistă din Rusia, nu cu partea creștin autentic ortodoxă.

Citat:
"Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos....
Nebunie în Hristos e când ai o dreaptă credință nealterată și incontestabilă, nu când umbli pe la șamani, bioenergeticieni, când faci ritualuri cu găini și circ la mănăstire.

Citat:
Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie...
Nu știu ce-l bagi pe ÎPS Teodosie în circul ei nerușinat, Teodosie era pentru păstrarea familiei chiar cu greutăți, Șoșoacă e pt intervenția statului, victimizare, brățară electronică pt bărbatul ei al cărui nume îl uzurpă pt notorietate electorală, dar pe care îl hăituiește judiciar.

Tu nici nu te gândești că scrofoacă a făcut reclamă la brățara electronică atunci cu Silvestru când i-au pus-o, s-a devansat adică s-a mutat mai repede acel program național și ea a servit drept campanie de notorietate care să popularizeze obișnuința cu acele brățări la picior.

Citat:
Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc)....
Exact asta vrea ea să crezi că e singura voce în P.E. când de fapt și AUR decent a votat împotriva Ursulei și să te duci să o votezi ca naivul și să distrugi șansa suveranismului românesc de a construi echilibrat pe bază de plan economic.

AUR contra Ursulei, n-au făcut circ ca și Șoșoacă,
https://www.facebook.com/george.simi...9?locale=ro_RO

Dar se pare că tu cultivi dialogurile ei răstite, lipsa de proiecte, impostura dacă legendezi ca și curaj disperarea ei de marketing politic.