View Single Post
Vechi 23.07.2024, 14:20:55
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mai bine luai o pauză că te chinuie rău reușita altora, tu ești sindromul ofticosului care dă cu mizerie, fiindcă el nu are realizări, păcat că Sibiul a generat așa caracter, aveam o părere bună despre unii oameni de acolo.
Nu sunt de la Hermanstat, nu sunt un produs al Sibiului, sau mai bine zis al Hermanstatului, ar vrea el Sibiul să genereze un om ca mine, mă refer la scenariul în care Sibiul ar fi fost și ar fi pe un drum corespunzător (ceea ce este destul de clar că nu este cazul din unele puncte de vedere și privitor la anumite specimene umane bizare).

Altfel, potrivit și celor pe care le-am enunțat și dovedit, e adevărat că Sibiul a generat și generează multe probleme, sinistrul de Iohannis se vede de cine a fost generat; pe de altă parte Hermanstatul mai este cunoscut și pentru ,,cartierul" fostei organizații NAZISTE GEG, iar în contemporaneitate pentru un parcurs de un soi de factură ,,neonazista", să îi zicem așa, oricum extremista într-un anumit sens, un parcurs în care într-un mod absolut incalificabil s-au încadrat, să zicem așa, și mulți trădători de nație și chiar și de credință, pastoriti într-un mod absolut incalificabil din acest punct de vedere de către niște așa-zise ,,elite" ,,ortodoxe", politice și culturale despre care am mai vorbit și în dezbateri la secțiunea BOR a forumului.

Dar cine te-a întristat de-acolo de la Sibiu, cine erau cei despre care aveai păreri atât de bune?