Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 06.04.2008, 16:01:05
ancah
Guest

Implicit

Mirela, nu stiu la care prezentare de 43 pagini te referi!?! Nu am postat eu asa ceva. Adminul nu a "maturat" nici o postare. Si eu ii apreciez activitatea si as vrea sa se faca vazut pe forum cand faci remarci pro-precurvie la sectia "Nunta" si altele. Aceste replici nu-si au locul pe un site crestin-ortodox.
In alta ordine de idei, as vrea sa te intreb de ce esti atat de "timida" in a numi pe Iisus Hristos si pe Fecioara Maria in postarile tale? Ti-am citit mesajele timp de peste un an. In nici un mesaj de-al tau nu am regasit vreodata numele Domnului. Poate o singura data, cand ai pomenit de Rugaciunea lui Iisus , pe care zici ca o spui dimineata. Esti sigura ca esti ortodoxa, sau tii mai degraba de Vechiul Testament, caci pe Moise vad ca il cunosti? Spre conformitate vezi postarile tale de la "Iudaismul", unde injuriile aduse de acel baiat Domnului Iisus Hristos pe tine te lasa rece.
Vad ca te deranjeaza foarte cei care Il marturisesc pe Domnul Iisus Hristos. Cum se face?
Am spus totul foarte deschis de data asta, pentru ca de obicei Mirela se face ca nu intelege si intoarce cuvintele cum ii convin ei.
Imi cer scuze fata de ceilalti forumisti, dar asa nu se mai poate. Apreciez prea mult acest forum si am invatat multe de la cei, care cu adevarat sunt interesati de ortodoxie, carora le multumesc. Este cea mai grea perioada de post pe care am avut-o vreodata. Diavolul ataca intr-una. Dar nu disper, caci in curand ne vom bucura de Invierea Domnului.
Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie!