View Single Post
Vechi 26.07.2024, 11:27:31
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Bugetarii rup de la gura celor din privat, de la gura antreprenorilor, de la gura românilor care muncesc în străinătate și trimit în țară.

Când văd că un nesimțit-putoare care lucrează 5 ore pe zi, 4 zile pe săptămână ia vreo 6.000 de lei net și vouchere de vacanță de 1600 cum să nu te apuce scârba.
Dar ăștia de sunt prin Parlament prin comisii și nu-i vezi sunt și mai gras plătiți.
Acum ce faci , te muti la privati si antreprenori care stim foarte bine ca nu ar fi existat fara ajutorul imprumuturilor externe care le acorda C R E D I T E!...pentru aceleasi SALARII, si asa zisele investitii care se fac in exclusivitate din DATORIE!
Totul se face din datorie la Banca. Ala este cornul asa zisei abundente de vile, mertane si SUVuri pe strazile capitalei si aiurea.

Chiar am ajuns sa vorbim ca la nivel de Gradi?

Nu rupe nimeni de la gura nimanui pe motiv ca este imposibil. Efectiv nu sunt destule fonduri generate la Buget pentru a intretine cheltuielile unei gloate absolut uriase si care absoarbe sume fabuloase.
Ce affirm tu sunt doar sloganuri de popularitate ale candidatilor politici insusite de unii si care le repeta ad-nauseam.

Daca ar fi asa cum zici tu tarile nu ar fi ajuns sa fie datoare vandute cu PIB-urile care sunt... raportate in procente la datoria externa.

Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa-ti repet ca unui politician care se face ca ploua doar doar o pune laba pe o vila din Primaverii?

Chiar asta esti si nu vrei sa recunosti?

Astepti oare un post cald? :)) Noua poti sa ne spui :)