View Single Post
Vechi 30.07.2024, 19:56:06
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
I-ați lăsat în pace pe Părinții Necula și Streza (...)
Nu știu despre care ,,Părinți" vorbești, nu le recunosc un astfel de statut celor doi caterisibili, și asta pentru că eu, spre deosebire de mata și de alți idolatri ai ierarhiei indiferent de condiții, țin seama în aprecierile pe care le fac și de fapte ale personajelor respective, or conform faptelor apreciate, despre care am și scris pe forum, cele două personaje se încadrează la ,,SAMSARI" / ,,GEAMBASI" DE FIINȚE UMANE, de copii și nu numai (și pentru că aceia nu rămân mereu copii), și ,,MUTILATORI" SOCIETALI, niște personaje sinistre, dincolo de imaginea pe care vor să o inculce diplomatic, pe care nu le interesează decât de ele, de câțiva acoliți de-ai lor, și evident de ,,a da din copite" pe scenele bisericești, de parcă Biserica lui HRISTOS ar fi proprietatea lor, dar și de a se băga peste Hristos, peste lucrările DUHULUI SFINT că ,,știu ei mai bine" cum se administrează viața Bisericii, și se vede chiar și numai din câteva spețe analizate ce dezastre au reușit aceste personaje să lase în urmă.

De altfel, tot așa ca o meditație asupra socialului, nici nu mă miră faptul că traficul de persoane este la asemenea cote în România, dacă noi, românii, suntem conduși bisericește, printre alții, de personaje sinistre pentru care presupușii lor ,,fii" sunt văzuți ca ,,subiecți tranzactionabili", fiind ei înșiși niște ,,SAMSARI" DE FIINȚE UMANE, prin urmare nu au cum să se erijeze în fața cuiva ca modele, și fiind oricând criticabili și contestabili, în concluzie fiind lipsiți de autoritate morală pentru a ,,face ei morală" politicienilor, conducătorilor de instituții, inclusiv din domeniile implicate în lupta împotriva traficarii de ființe umane.

(Vezi că ai uitat din listă pe ex-INFRACTORUL Joanta Sorin, apropo că veni vorba de antiortodoxie, ce ar fi ,,antiortodox" pentru un așa-zis chiriarh decât să nu retragă din anumite funcții un personaj care acum vreo 9 ani a fost condamnat definitiv la închisoare (cu suspendare) pentru infracțiuni de corupție, iar ÎPS STREZA l-a păstrat în aceleași funcții, deci a lăsat ,,lupul paznic la oi, la miei" (probabil pentru faptul că el însuși este tot un fel de ,,lup paznic la oi"), ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic?)

(Dar nici nu mă miră că aveți tupeul să ,,scoateți capul" și să deschideți ,,pliscurile"...)
Reply With Quote