Citat:
În prealabil postat de Iorest
A făcut sau nu parte din SOS, sau le-a făcut campanie, acum toți vorbesc de naționalism, unde erau când nu mai existau partide pe eșicherul acesta politic
Apar acum ca ciupercile după ploaie tot felul de naționaliști care știu ei rețeta succesului dar n-au creat niciun partid politic care să aibă măcar 10%, sau măcar 5%.
|
Despre rețeta ,,succesului de aur" a vorbit destul de bine intelectualul naționalist IOAN ROȘCA, începând de la momentul de 1 ora, 17 minute și 10 sec. ale emisiunii menționate mai sus, despre probleme ale naționalismului românesc.
https://youtube.com/watch?v=UUFq8E7sdso
Este vorba, notele mele, despre concretizarea unor operațiuni secrete, unele co-incidente cu scoaterea PMP si a lui Ponta din parlament, dar comportând și aspecte ale legendarii lui Georgică CHE GARGARA, a se vedea, printre altele, povestea despre zisa vanzare de către Simion a apartamentului în care locuia, pentru bani de campanie, dar și prin cel al creării ,,justificarii" unui anumit scor, prin plimbarea lui Simion prin țară ca să facă niște zgomote de natură să creeze iluzia unei ridicări a unei părți a românilor, iluzie pe seama căreia Simion să fie zvarlit peste parleazul Parlamentului, probabil și pentru falsificarea nationalismului, așa încât opoziția să nu fie doar una falsă, ci poate chiar pentru a vantura amenințări, primejdii la adresa securității naționale a românilor și României, după cum din nefericire vedem, unii doar, lașitatea și manipularea fiind la cote inimaginabile.
Pe de altă parte, IOAN ROȘCA a pus în evidență și posibila explicare a ,,bruștei dorințe de unificare" (a Moldovei de Est cu România) de către Georgică CHE GARGARA și coordonatorii lui din umbră, prin corelația ,,unionisto-ucraineană" antirusa, de sorginte ,,occidentală".
De altfel este cunoscut partizanatul, spre exemplu al lui TÂRZIU, inexplicabil pentru un pretins naționalist, față de ,,dreapta", vociferarile lui, incalificabile, în favoarea unora ca Macovei sorosista sau Iohannis, fiind mai mult decât suspecte, fiind practic niște indicatoare pe care mulți nu le-am înțeles de-a lungul timpului.