În prealabil postat de David_1859
Nu m-am exprimat eu suficient de explicit, probabil fiind încă sub efectul manoseniei ,,tichetelor de vacanță" din care m-as fi infruptat de ,,bugetar ticălos" ce aș fi. Dar se putea înțelege ceva din cele scrise.
Invidia și ciuda nu sunt față de patriarhie, ci față chiar de Arsenie Boca, având în vedere ,,obsesiile" lui Streza de a i se aduce închinăciuni, slugărnicii, ploconeli și tot felul de alte ,,închinări", de a își ,,impropria" din meritele altora, așa încât Arsenie Boca ,,devine", de acum oficial, un soi de ,,competitor" pentru ,,colosul" Streza. Până acum mai era cum era, măcar nu era oficializată cinstirea lui Arsenie Boca, și oricum cred că ,,era si este o problemă" pentru Streza, având în vedere că multa lume se ducea la Arsenie, care e pe lumea ailaltă, cum s-ar zice, în schimb probabil nu îi oferă ,,suficientă considerație" ,,dumnealui", care nu doar că-i pe lumea asta, dar mai e și în slavă, cu mult deasupra ,,amărâtului" de Arsenie, și mai mult ,,i se cuvine" prin însăși natura lucrurilor, ca ,,personalitate".
|