View Single Post
Vechi 04.08.2024, 12:55:33
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Până acum mureai de grija angajaților la stat pe care i-ar da afară AUR, și aperi PNL-PSD deci e limpede că ori ești bugetar-pensionar-profitor de regim în vreo funcție or ești imbecil să susții PNL-PSD, nu există alte opțiuni.
Eu încep să îmi dau seama mai bine care sunt resorturi ale atitudinilor matale de nesfârșite insulte, calomnii sau aluzii calomnioase, tensionare spre ură, incitari la ură împotriva în special unor partide; este vorba despre un tipar foarte asemănător cu cel care acționa în urmă cu câțiva ani în sfera așa-zisă tefelista, de fapt terfelista, USR-ista, #rezista, neomarxista. Și unii mai pricepem de unde vine această permanentă revărsare de ură, care oarecum interesant că nu îl caracterizează prin excelență pe NIMENIUL DIABOLIC Georgică CHE GARGARA, însă se vede că debordează în sferele unor susținători de-ai lui și de-ai comanditarilor lui extremiști sionisti antiromani și antiortodocsi. S-ar părea că diferența în zona ,,comanditara" o face că unii erau așa mai sorosisti, în timp ce alții ar fi mai extremiști sionisti, dar e clar că diferența nu este atât de mare precum o cred sau vor unii să creeze iluzia...
Reply With Quote