View Single Post
Vechi 08.08.2024, 02:03:58
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Păi în exemplele astea, sportul este o modalitate de întreținere, un mijloc, o cale către celelalte. Nu este viața în sine ci mijlocul prin care viața este întreținută. Caz în care nu e nimic greșit, fiecare își câștiga existența după cum l-a înzestrat Dumnezeu. Dar e bine de ținut minte că până la urmă este o modalitate de a trăi, nu viața în sine.
E un rezumat al vieții, căderile, ridicările, nedreptățile, foamea, batjocura, desconsiderarea, lupta cu non-sensul, poticnelile, ascensiunea.

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Un om poate să piardă orice, toată faima, toate medaliile, nu și-a pierdut viața cât timp încă are credința
Păi asta cred și eu că e nevoie de un spirit de luptă, dar în jurul lui Novak Djokovic a strâns toată Serbia și diaspora lor, posibil să țină și croații cu el și macenonienii, bosniecii, muntenegrenii, o parte din kosovari șamd.

E bine ca în jurul fetelor de la gimnastică să strângă toată națiunea, pt a corecta nedreptatea și peste 4 ani să le vedem pe amândouă pe podium.

Am văzut ce momente emoționante au fost când toată țara a făcut apel la Hagi să nu se retragă în 99, a revenit și a calificat naționala, ba chiar a jucat magistral cu Ungaria

https://www.youtube.com/watch?v=Jhs3SQOjk3c

Trebuie să recunoaștem meritele altora, să-i încurajăm, e bine că s-a unit din nou neamul în jurul gimnasticii, poate fii momentul unei renașteri.