View Single Post
Vechi 12.08.2024, 11:04:50
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Vezi că tratezi superficial subiectul atât cel deschis de mine, cât și catalogările aferente etichetărilor personale....
Păi tu tratezi superficial ortodoxia și ești pe lângă subiect de când te-ai înregistrat, mai rar mai scoți câte o postare bună de tipul celei în care povesteai experiența de la Frăsinei.

Pentru tine e un fel de a te răzbuna pe ortodoxie pt că ai eșuat în teologie și atunci te lupți cu anumite complexe de inferioritate pe care le ai față de Biserica noastră.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar trecem cu vederea că ești băiat bun și te-ai tocit puțin cu politica asta in simțurile superioare,dar așteptăm să-ți revi...
Zise un fost userist învederat care se face că nu vede descompunerea morală a Clujului și a tineretului la untold sub păstorirea PNL și a lui Boc-Tișe :

Experiența tulburătoare a unui antreprenor la zona VIP Untold: “Nu a existat control de securitate, se consumau droguri la vedere. Copii de 15-16 ani căutau să cumpere droguri”

„Copii de 15-16 ani căutând să cumpere «cox»”

Am stat lângă barul din spate neavând curajul să înaintez unde unul dintre amicii mei a fost abordat de un tip cu badge de Untold dacă nu vrea ceva. Cred că puteam să bănuiesc ce a vrut să îi dea… am zis că totuși poate e doar o fază, dar stai să vezi când urci la băi. La băi nu auzi decât trasul de nas și cum ies toți cu ochii bulbucați de parcă ar vrea să o ia la plimbare. Copii de 15-16 ani căutând să cumpere «cox», ziceau ei, nu se sfiai să întrebe pe toți dacă au să le vândă.

Am abandonat rapid și am mers pe main la VIP, fiind deja târziu pentru noi. Am zis că, totuși, cele văzute or fi fost o întâmplare.

Am fost degustat total, am decis cu soția ca să părăsim festivalul, să mergem acasă și să tăiem brățările pentru că acest festival a ajuns doar un loc unde te poți droga cât de mult vrei. Să ferească Dumnezeu părinții copiilor ce au ajuns acolo singuri să se întoarcă cu bine acasă!”, a povestit Mihai, printr-un mesaj trimis redacției Cluj24.

Last edited by Iorest; 12.08.2024 at 11:07:02.
Reply With Quote