View Single Post
Vechi 13.08.2024, 00:43:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Am citat doar un aspect, întrucât l-ai amintit tu in altă postare cu privire la alte "blasfemii" pe care le-am elaborat acolo cu privire la "dumnezeul" din Vechiul Testament în raport cu cel prezentat azi in Creștinism, plecând de la tranziția primului in cel actual cu ajutorul păgânismului de sorginte greco-romană prin intermediul Noului Testament,ca punct tranzitoriu.
Pe firul acesta tu l-ai amintit primul, totuși nu suntem la un pahar în janiss, ci pe un forum ortodox, tu am impresia că confunzi locul de discuție cu tejgheaua unei bodegi.

Aici nu e o discuție liberă cu niște haștagiști fără orizont, care trăiesc de azi pe mâine ca să se distreze și să călătorească, să scormonească peste tot și să nu facă nimic concret.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Din păcate Coruț, deși a avut multe idei și teorii constructive, le-a aruncat așa într-un mod grotesc de multe ori și extremist, jignitor și amestecat.

Am stat sa verific câteva dintre afirmațiile sale cu privire la interpretarea sa biblică,și multe erau sferturi, jumătăți maxim,de adevăr și din păcate multe efectiv nefondate.

Însă pentru un om simplu și naiv pot fi generatoare de fanatism, extremism, radicalism și fundamentalism.
E bine măcar că te dezici de Coruț, un om care a produs numai maculatură, parcă avea interesul să te dezinformeze și să te scoată de pe traiectorie, decât să te lămurească.