Citat:
În prealabil postat de Iorest
|
Ha ha, am gasit cu greu topicul asta, vroiam sa scriu si eu ceva de Phoenix si de moartea lui Nicu Covaci dar am citit articolul asta si m-am cacat pe mine de ras. Ma gandesc ca rock-ul era o chestie naspa pentru autoritati, niste tipi duri care nu se fereau sa spuna lucrurilor pe nume, asa cum se pricepeau ei, mai bine sau mai rau, insa nu as numi rock ce canta ColdPlay, mai degraba o versiune moderna gen Cantarea Romaniei, unde totul e bine programat, cand sa razi si cand sa plangi, cand sa-ti tragi o fata serioasa si cand sa te strambi, cand sa tragi aplauze si cand sa huidui, etc. Ma uitam la saracii coreeni cum plang si cad in lesin cand apare ca o boare piticul ala gras, dar macar la ei e o chestie de viata si de moarte, de libertare sau lagar de munca. La noi e doar trendy. Nea caisa asta de la ColdPlay nici nu se nascuse cand niste tipi cu plete si barba treceau granita ascunsi in boxe cu riscul real de a-si pierde libertatea si chiar viata, dar totusi se pricepe de minune sa dea lectii de viata, ce sa zic.