Pentru fiecare din cei 8 miliarde de oameni de pe pamant, exista 50 de miliarde de animale+insecte, 2 treimi animale, 1 treime insecte. 50 de miliarde pentru fiecare om in parte, nu pentru toti 8 miliarde la un loc. Iar universul e chiar mai mare decat planeta aceasta.
51% din oamenii de pe pamant cred in reincarnare, 25% in versiunea cu prima viata + rai si iad infinit iar 24% in varianta atee. Asta desi doar 6% din oameni sunt budisti si 12% hindusi. 33% din Europeni cred in reincarnare iar in unele tari crestine cum ar fi Canada sau Mexic, 75% cred in reincarnare.
Problema este: Cum poate exista macar o farama de dreptate, macar cat negru sub unghie, fara reincarnare? Nu prea vad cum poti avea macar 0.01% din nivelul de dreptate dintr-un tribunal romanesc fara reincarnare. Cand a fost ultima oara cand intr-un tribunal romanesc, cineva a ordonat taierea mainilor si picioarelor unui om nevinovat, pentru o fapta facuta de altcineva, fara sa fie vorba de coruptie la mijloc? Nici macar in Africa nu se practica asa ceva.
Last edited by Circle; 02.09.2024 at 02:50:14.
|