Citat:
În prealabil postat de David_1859
Și prin urmare trebuia să „tacă din gură”, sau ce vrei să spui? Eventual pe sistemul strezan despre care am mai vorbit aici pe forum „liniște și bucurie”, adică să nu cumva să deranjeze cineva pe vreunul cu care Streza „împarte prada”, conform unei interpretări originale, însă din nefericire reale, realiste, chiar dacă neafirmate în public, a unei părți din versetul de la Isaia 53, 12, „cu cei puternici va împărți prada”...
|
Nu a făcut sistemul strezan dezvăluirile în presă, ci chiar foști apropiați de-ai lui, de altfel poza aia cu ulei de floarea soarelui de la penny băgat în sticlute și vândut ca și cum ar fi de la candele, e făcută la subsolul bisericii de un apropiat, cine avea acces acolo ?
Plus punga cu pomelnice recuperate care trebuiau date la ars, plus caietul în care se dona pt picturi cu sfinți pe catapeteasmă în diferite zone, unele care nu s-au mai pictat sau s-au scos pt donare de mai multe ori aceleași registre spațiale.
Sau cănile cu tipa aceea Maria și cu el imprimate, sau aniversarea acelei tipe cu baloane în spațiul eclesial.
Eu n-am mai văzut parohi să vândă suveniruri cu ei, deci erau multe care s-au adunat multe în timp.
Pe mine nu mă interesează ce face părintele, să fie sănătos, oamenii din jurul său l-au ajutat și el pe ei, și după s-a stricat toată treaba.