View Single Post
Vechi 11.09.2024, 13:05:00
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Ups, asta cu avortul nu sună bine!
Păcat. Aproape că nu știm cu cine merită să votăm și dacă merită.
Așa cum stau lucrurile la ora actuală, consider că singura soluție la moment este boicotul viitoarelor alegeri, de altfel eu am boicotat și pe cele din 9 iunie, în ciuda insinuărilor tendențioase ale „fratelui” Iorest.

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
De pildă dintre prezidențiabili, cine protejează cu adevărat copiii nenăscuți? Tanti Diana poate?
Nu știu dacă „doamna Diana” va fi prezidențiabilă, așa cum s-a anunțat, deși din câte am observat are audiență mai mare decât alți candidați; din câte am înțeles, disperatul Georgică Simion vrea să „monitorizeze” (nu știm în ce fel și dacă prin mijloace legale) cum ar strânge semnăturile necesare pentru înscriere în competiție alți presuspuși candidați „suveraniști”, asta în condițiile în care același escroc de cea mai joasă speță a menționat în aceeași emisiune că este prea mare numărul de semnături solicitat de legea în vigoare pentru înscrierea la candidatură. Însă unii dintre noi mai știm și unii poate încep să înțeleagă (mai bine) caracterul sinistru, pestilențial al acestui escroc politic pervers de cea mai joasă speță, George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”.

În ceea ce o privește pe „doamna Diana”, avînd în vedere că mama Dianei Șoșoacă a fost medic ginecolog, care a și săvîrșit avorturi (nu știm câte astfel de operații) până la un moment dat când a renunțat să mai facă așa ceva, cred că ar putea fi cazul să luăm mai mulți factori în discuție când vine vorba despre abordarea Dianei Șoșoacă privitoare la această problematică.