Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Ce crezi despre fata lui Vadim Tudor care s-a alaturat partidului AUR? Lidia Vadim Tudor...stiam ca ea vroia sa preia partidul tatalui lui. Nu cred ca PRM avea o sansa...sau...(am inteles ca s-a convertit si la Tony Berbece)
|
Păi e simplu dacă fiica lui CV Tudor a urmat aur înseamnă că actualii care se încăpățânează să candideze cu sigla PRM de fapt nu mai au nicio treabă, PRM e un partid defunct.
Eu din ce văd avem o șansă istorică să învingem PSD-ul, se votează 3 zile în diaspora la prezidențiale, dacă va fi emoția care să capaciteze la vot, cu un George Simion în finală am putea capta bazinul anti-psd alături de AUR.
Văd că George Simion refuză să meargă la Antena 3 și Lasconi a fost să fie tămâiată de Gâdea, iar electoratul dur USR deja dă semne de debusolare, refuzul lui George Simion de a apărea la Antena 3 e un semn că se poziționează ca un candidat anti PSD pt turul 2.
Să nu uităm că nici Traian Băsescu, nici Klaus Iohannis nu au fost la A3 și au câștigat prezidențialele într-o luptă cu ei.