Citat:
În prealabil postat de cozia
Hai ca esti amuzant la faza nefezabilitatii de a fi Presedinte de stat pe motiv de “ probleme de sanatate”. De cand asta este o problema:))))?
Am avut bine merci modelul de varf al Romaniei , la Capitoliu timp de 4 ani, pe unul care se basea si kka pe el in timp ce dadea mana cu fantome.
|
Păi au văzut toți că Sleepy Joe e gaga și l-au votat tot cretini pe profilul haștagiștilor de la noi.
Scrie clar că trebuie să fii în deplinătatea sănătății să exerciți o funcție chiar și de consilier local, or nea Geoană are ghinionul să aibă cancer și în plus are și 66 de ani, ar trebui să fie la pensie.
Pe lângă asta omu face gafă după gafă îi urează la mulți ani regelui Mihai, a spus despre el că e decrețel și era născut înainte de decret, a spus că va stimula mărirea de taxe în cartea lui, omul chiar e terminat.
După ce a pierdut în 2009 a încercat o răscoală în PSD cu filiala Dăbuleni și altele mai mici omul a fost de un penibil rar întâlnit, eu nu uit.
Oricum și el și Ciucă sunt periculoși pt că ne pot târâ într-un război care nu e al nostru, mie aici mi se pare pericolul iminent care dintre prezidențiabili ar spune Da ca un pudel care-și arată servilismul ca să folosească România pe post de momeală pt ursul rusesc.