Eu nu fac propagandă mai Iorest,eu am așa dialoguri interioare și mă trezesc azi analist politic, mâine comentator cultural,ieri filosof al istoriei și de multe ori am apucături de teolog, după cum ai văzut....(Preferata mea ocultist de mână a 3 a)
Deci enciclopedistul din mine dă pe dinafară și nu mai suportă monologul interior....(Geniul ratării doare cel mai tare:))
Și tu ca un prieten virtual de nădejde vi și oferi feedback.
Dar nu te-am uitat în această postare și am introdus AUR dinadins.
Au așa un iz de sectă parcă,cu priviri goale și.....Pfff....Nu vreau sa ofensez pe nimeni însă libertatea de exprimare uneori se lovește de bariere de acest tip.....
Eu sunt genul care prefera un dușman deschis decât un prieten fals.
Probabil ficțiunea a oferit șansa totală de a ascunde multe adevăruri și opinii sincere.
Sacrificăm totul în numele?
Pentru ce au murit alții dacă noi nu avem curajul sa spunem adevărul,să spunem ce gândim și să putem avea un dialog liber?
PS
Nimic din ce se scrie aici (pe forum sau virtual etc)de mine sau oricine nu ar trebui luat personal sau in sens ofensator.
Eu niciodată nu intenționez asta....Sunt doar idei,care oferă anumite viziuni despre chestii generale sau fenomene sociale,culturale, istorice etc.
Deci a se trata ca atare.
Trebuie sa respectam fiecare ființă umană indiferent de apartenența la gen,etnie,religie,partid politic (cu excepția AUR:))),nu Iorest?:))
Last edited by Seraphim7; 08.10.2024 at 22:50:02.
|