Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Adică nu v-ați săturat să trăim chiriași în propria țară deși paradoxal suntem cei mai numeroși proprietari?
Tocmai asta este ideea fiecare a dorit doar pentru el însă am vândut tot ce trebuia să învățăm să împărțim.
|
Păi e simplu trăim chiriași în propria țară fiindcă nu folosim resursele naturale în interesul nostru, adică să le cedăm contra autostrăzi, porturi, navigație Dunăreană impecabilă care să revitalizeze orașele dunărene, aeroporturi etc.
Toate astea ne-au fost aduse de votul către ticăloși care ne-au vândut pe nimic, care și-au îmbuibat ei camarila personală.
Eu nu l-am văzut pe Băsescu să-și miște fundul la inundații să coordoneze de la fața locului, să-și doneze o parte din salariu ca să susțină educația unor tineri, deci e clar că George Simion e altceva din punctul ăsta de vedere.
Niciun partid care a fost în afara arcului guvernării nu a donat atât, iar cei de la PNL PSD întâi s-au îndestulat ei având miliardele din PIB la discreție, apoi au făcut ceva de ochii lumii, deși unii sunt milionari în euro la PNL și PSD și pot face multe.