Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
N-am votat USR,am fost membru și președinte de filială o lună:))
|
Prietene făceai politică aici pe forum când era fiorul acela anti-Dragnea, o ardeai cu Oreste și alții eu îmi aduc bine aminte și văd imediat care înclină spre PSD care spre USR sau zona progresistă.
Citat:
Abia o pot Ciucă și Ciolacu cu umbra de Iohannis.
|
Tu n-ai văzut că jeneralul Ciucă e cel mai mare prostalău din politică, l-a pus Măruță să numească 3 calități pe care el nu le are dar le are Ciolacu și a zis de onoare și altele.
Deci e atât de prost că nu înțelege un text simplu, îl eclipsează și pe Herr Dobitoken Dominic Fritz sau Iohannis, vorba cuiva ăsta e în stare să semneze declarație de război cu Rusia și să zică că a semnat armistițiu.
Citat:
Plus că ei sunt doar marionete, și abia fac față în această calitate.
|
Păi normal că votez un om cu șira spinării cum zicea Nicu Covaci, nu o moluscă, ce logică cretină e să votezi un om șantajabil, care are cheiță întoarsă de altcineva sau care e păpușat cu sfori și la o adică o vinde și pe mă-sa.
Citat:
A fost pus în anumite poziții nu doar de către noi,deci are in grad de încredere internațională.
|
Păi da n-a fost în stare să gestioneze conflictul din PSD și a fost exclus de 2x, în plus e dubios că are filiație prin tată din securitatea pro-moscovită care a vândut România.
Pe lângă asta nentu Iliescu de la care ai zis tu că a luat lecții l-a făcut prostalău, iar Andrei Pleșu i-a zis mai elegant să nu se bazeze pe inteligența lui.
Cât de prost să fii să țină Băsescu laitmotivul cu mogulii media 3 luni de zile în campanie și tu să mergi în SPA la Vântu înainte de o dezbatere crucială.
Cât de prost să fii să spui că Băsescu nu e în deplinătatea biologică și tu să ai cancer.
Nu mai zic că a zis să-i dea Dumnezeu sănătate regelui Mihai.
Citat:
Dar a avut de unde învăța,implicit și din greșeli și eșecuri interne, dar și dinafară.
Restul vorbesc pe lângă subiect,mai ales Simion și Lasconi.Cu cunoștințe și limbaj politic extrem de limitat.
|
Prietene vezi că Simion a organizat vreo 3-4 întâlniri internaționale ale conservatorilor în care a adus la București lideri din Italia, Polonia, Slovacia etc deci nu e izolat cum prezinți matale, nu e prost să nu știe să adune oamenii la o masă.
E singurul care vine cu câte un plan structurat pe puncte și și-l prezintă.
Tu evident îți iei informațiile doar de la denigratorii lui.