View Single Post
Vechi 13.10.2024, 00:28:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
N-am votat USR,am fost membru și președinte de filială o lună:))
Prietene făceai politică aici pe forum când era fiorul acela anti-Dragnea, o ardeai cu Oreste și alții eu îmi aduc bine aminte și văd imediat care înclină spre PSD care spre USR sau zona progresistă.

Citat:
Abia o pot Ciucă și Ciolacu cu umbra de Iohannis.
Tu n-ai văzut că jeneralul Ciucă e cel mai mare prostalău din politică, l-a pus Măruță să numească 3 calități pe care el nu le are dar le are Ciolacu și a zis de onoare și altele.

Deci e atât de prost că nu înțelege un text simplu, îl eclipsează și pe Herr Dobitoken Dominic Fritz sau Iohannis, vorba cuiva ăsta e în stare să semneze declarație de război cu Rusia și să zică că a semnat armistițiu.

Citat:
Plus că ei sunt doar marionete, și abia fac față în această calitate.
Păi normal că votez un om cu șira spinării cum zicea Nicu Covaci, nu o moluscă, ce logică cretină e să votezi un om șantajabil, care are cheiță întoarsă de altcineva sau care e păpușat cu sfori și la o adică o vinde și pe mă-sa.

Citat:
A fost pus în anumite poziții nu doar de către noi,deci are in grad de încredere internațională.
Păi da n-a fost în stare să gestioneze conflictul din PSD și a fost exclus de 2x, în plus e dubios că are filiație prin tată din securitatea pro-moscovită care a vândut România.

Pe lângă asta nentu Iliescu de la care ai zis tu că a luat lecții l-a făcut prostalău, iar Andrei Pleșu i-a zis mai elegant să nu se bazeze pe inteligența lui.

Cât de prost să fii să țină Băsescu laitmotivul cu mogulii media 3 luni de zile în campanie și tu să mergi în SPA la Vântu înainte de o dezbatere crucială.
Cât de prost să fii să spui că Băsescu nu e în deplinătatea biologică și tu să ai cancer.

Nu mai zic că a zis să-i dea Dumnezeu sănătate regelui Mihai.

Citat:
Dar a avut de unde învăța,implicit și din greșeli și eșecuri interne, dar și dinafară.

Restul vorbesc pe lângă subiect,mai ales Simion și Lasconi.Cu cunoștințe și limbaj politic extrem de limitat.
Prietene vezi că Simion a organizat vreo 3-4 întâlniri internaționale ale conservatorilor în care a adus la București lideri din Italia, Polonia, Slovacia etc deci nu e izolat cum prezinți matale, nu e prost să nu știe să adune oamenii la o masă.

E singurul care vine cu câte un plan structurat pe puncte și și-l prezintă.

Tu evident îți iei informațiile doar de la denigratorii lui.

Last edited by Iorest; 13.10.2024 at 00:34:01.
Reply With Quote