View Single Post
Vechi 14.10.2024, 18:40:58
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Dăr culmea este ca 99% din alegatori te cred.
Ca urmare ești pe val.:)))
Eu am văzut ce doliu era pe la antena 3 în studio când USR era să depășească PSD la europarlamentare în 2019 și ar fi depășit dacă erau mai multe ore deschise secțiile de vot în diaspora sau mai multe secții deschise.

Deci puterea e tocmai la ăia care nu votează sau stau în dubii sau se iau după manipulatorii de serviciu care au rolul să te convingă să nu votezi că nu are rost, toți put.

În mediile usr se mobilizează să-și facă flotant, rahatul de Fritz a prelungit programul de la buletine pt asta înainte de locale iar în celelalte medii se transmite să nu vă duceți la vot că e câh, totul pute, nu are rost.

La fel și cu P$D-ul ei ticăloșii mobilizează forțat oamenii îi șantajează că le taie ajutorul social, îi duce cu mașina cu oamenii primarului la secție sau nu le dă autorizații de construire și avize urbanistice sau ajutorul de înmormântare iar în celelalte medii apare câte un Mircea Badea care îți zice că nu are rost să mergi la vot.

Statul acasă e mai rău decât să votezi odată și prost, că din prostie te mai trezești te deștepți la ciclul următor îi vidanjezi tot prin vot de corecție, dar nesimțirea, și împuțiciunea inactivității de a nu face nimic și a căuta cusururi nu prea mai are leac.

Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 18:43:19.
Reply With Quote