View Single Post
Vechi 14.10.2024, 22:28:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
În al doilea rînd, un minim bun simț față de un om care ți-a repetat de câteva ori că s-a făcut și se face, adică în formă continuată, poliție politică represivă împotriva lui, și nu prin intermediul chiar al oricui, te-ar fi oprit de la astfel de palavre care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea.
Nu prea te cred dacă erai vreun oprimat al sistemului urai PNL-PSD-PDL-UDMR sau alți centri de putere, nu un partid nou - new entry.
Și poliție politică aduce mai mult cu ce e în țări de tip China,Iran, Coreea de N, sau ce a fost în Ro la instaurarea guvernului sovietic.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Ba mai mult, chiar recent am observat că elemente vestimentare mi-au fost înlocuite cu unele similare, doar că totuși diferite prin anumite însemne, prin anumite imprimări, pe care acele bluze ale mele nu le aveau, ceea ce evident că am perceput ca o formă de amenințare din partea unora „cu ochi albaștri”, că ăia se ocupă cu astfel de lucruri, cu astfel de intrări ilegale în locuințe („fără să lase urme”), cu monitorizări de factură infracțională, deși eu am mai avut semne și indicii clare că sînt monitorizat infracțional la domiciliu cel puțin de vreo câțiva ani, cel puțin de vreo 6 ani încoace, ba mai mult unii dintre „beneficiarii” de așa-zise informații venite din aceste monitorizări absolut infracționale sînt și au devenit, cel puțin de la o vreme încoace, inclusiv personaje cu funcții înalte în anumite structuri ale BOR (și cunosc cel puțin trei astfel de personaje absolut sinistre din BOR care se ocupă cu astfel de colaborări abjecte, absolut vomitive). Și astea le spun tot așa apropo de așa-zisele activări din elucubrațiile tale verbale lipsite și de cel mai elementar bun simț.
Textul e de psihopupu, pe mine nu mă interesează cine ești, când vii de nicăieri cu diferite denigrări pe un site ortodox care nu caută neapărat polemica, intriga și scandalul și numai asta faci e clar că tu ești cel care ticluiește jocuri de interese ascunse.

Nu te-am văzut să dai în Ciolacu, Ciucă, Lasconi, Câțu, Orban, Fritz, Armand, sau ce vrei să zici că dai în Simion ca să scapi de persecuție printr-o înțelegere cu sistemul ?

Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 22:30:37.
Reply With Quote