Subiect: dragostea
View Single Post
Vechi 23.10.2006, 16:44:36
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Deci problema se pune si in vederea faptului ca acea fata urmeaza sa se casatoreasca,si deci nu poti interveni pur si simplu in aceasta situatie,tulburand-o,doar pentru ca iubesti.Depinde acum de ceea ce simte si ea pt.tine,depinde de cat este domnisoara atasata de religia parintilor ei,depinde de multe lucruri,dar tu ai initiat topicul cu o intrebare evaziva...specific tinerilor!Ei vor totul daruind doar sentimente si ignorand responsabilitatea ce li se atribuie acestora.
Eu nu vreau sa intervin.:angry: Eu pur si simplu vreau sa scap de sentimentul asta. Mi-a distrus viata. Si nu pot scapa de ea ca mi-a colega de serviciu. Ce simte ea pentru mine? Iarta-ma ca n-o intreb dar sunt un baiat foarte, foarte ( si bineinteles ), foarte timid. :(Stiu ca nu-i pot oferi nimic. :(In mod normal as privi-o de sus ca o fata din alea care stau tot timpul la discoteca si care ajung in fundul iadului. Nu stiu de ce Dumnezeu a permis nebunia asta. N-avem nimic in comun. Nimic de discutat in comun. Doar glumim foarte mult. Poate prea mult ( unii colegi ne vad ca o pereche, iar mai exact unul mi-a spus daca nu vreau sa o invit la ceva ca ma ajuta el. Nici nu-i pasa ca e casatorita. Eu bineinteles am spus nu ). N-am fost in viata mea cu o fata si sunt un om cu foarte multe probleme asa ca nu-mi fac sperante ci doar sufar. :(
Reply With Quote