View Single Post
Vechi 15.10.2024, 15:12:13
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Am înțeles, tu crezi că eu nu m-am gândit dinainte la astfel de băsnuiri nesimțite din partea ta sau a oricui, dar totuși am spus ce am spus, păi oricum e clar că nu se poate aștepta cine știe ce de la tine; dar nu pot să nu îmi aduc aminte cum răcnea, în chip teatral, pentru că el știa că era în realitate protejat de Sistem, Georgică „Che Gargara” despre „poliție politică” de fiecare dată când se apropia vreun milițian de el, asta numai așa să dau câteva exemple, parcă și recent vocifera „limbricul” ăsta vîndut Satanei că nu știu cine face poliție politică împotriva lui, ba chiar că ar exista planuri, intenții, nu se știe din partea cui, să fie băgat la pușcărie sau să fie asasinat, eliminat fizic (deși vede oricine că nu se atinge nimeni de el nici cu o crenguță de salcie), el își tot autoproiectează tot felul de scenarii de-ăsta „autovictimizatoare” mobilizatoare.
Oare acest lucru are legătură?

"Irisul situat prea sus, care permite să se vadă albul ochilor în partea de jos, nu este un semn bun. ”Dezvăluie o stare lăuntrică nestabilă, negativă și perturbată spiritual, repsectiv o persoană periculoasă pentru ea însăși și pentru alții. O asemenea persoană trebuie tratată cu grijă și nu trebuie să i se acorde prea multă încredere”, mai arată autorul în cartea sa. Totodată, acest semn indică dificultăți în viață în perioada dintre 34 și 39 de ani."

"Astfel, o persoană echilibrată spiritual are forma ochilor într-un echilibru general cu restul trăsăturilor feței, cel puțin asta susține Rodney Davies în cartea sa ”Ce ne dezvăluie fața”"