Citat:
În prealabil postat de Iorest
Până una alta dacă nu ne mișcăm fundul la vot măcar la T1 Prezidențiale și Parlamentare noi creștinii vom fi subreprezentați și vor decide pentru tine haștag cretin, șoviniștii udmr și feudalismul mafiotizat reprezentat de binomul PNL-PSD care te vor jupui cu taxe și te vor strivi sub dispreț administrativ.
Deci dacă nu mergi tu acolo sau împrăștii votul dublezi ponderea călăilor tăi prin simplu fapt de a nu te interesa.
Când văd că ăștia de la haștag cretin se mobilizează să-și facă flotant să voteze Fritz, știu cum să se înscrie într-o circumscripție și sunt la curent cu toate mișcările - evident în nota în care-i manipulează presa cu epoleți - și creștinii sunt nesimțit de delăsători atunci am înțeles de ce nu ai nicio șansă să faci ceva care să rămână în istorie.
|
Eu cred ca speri prea mult.
Problema e mai simpla, daca esti functionar de stat sau pensionar votezi pesedeu, daca esti mic antreprenor, meserias sau muncitor in privat votezi peneleu, daca vrei s-o arzi eco usereul te asteapta cu bratele deschise si in final daca urasti toate categoriile sociale de mai sus apelezi la Simion.
Insa astia care candideaza pentru presedinte sunt atat de jalnici incat nu merita nici macar un post de presedinte de CAP (pentru cei mai tineri asa se numeau cooperativele agricole de productie tovarasesti). Eu nu i-as pune nici gestionari la un birt satesc, ar intra in insolventa rapid.