Citat:
În prealabil postat de cozia
Nu I adevarat. Noi creștinii deja suntem NEreprezentati pentru ca nu avem candidați propuși de oameni normali, de creștini ortodocși cunoscuți de comunitate.
|
E oficial!!!! Virgiliu Gheorghe locul 1 la Senat din partea AUR pe Suceava
După anunțul oficial privind candidatura la Senat în județul Suceava, Virgiliu Gheorghe Vlăescu a declarat că și pentru el este o surpriză faptul că liderul AUR, George Simion, i-a propus să candideze din partea acestui partid, el precizând că a luat această decizie pentru „că mă simt cel mai apropiat sufletește de Suceava”.
„
În urmă cu câteva săptămâni, George Simion a venit și mi-a propus să candidez. Și am venit în Suceava pentru că sunt apropiat de suceveni și am avut de-a lungul timpului multe conferințe aici. Am prieteni buni în Suceava și la sfatul părinților, duhovnicului, am spus că poate e nevoie și de o voce care să reprezinte valorile pe care eu le reprezint în politica românească.
Am avut multe conferințe la Suceava, am o apropiere față de acest județ pentru că am mulți prieteni în Suceava, cunosc bine lumea suceveană. Și de 20-30 de ani tot vin în Suceava și mă simt solidar cu bucovinenii. Și candidez aici și pentru că am fost receptat foarte bine cu mesajul pe care l-am avut de-a lungul anilor privitor la valorile morale și la susținerea unui set de valori ce țin de familie, de neam și sănătatea morală a poporului nostru”, a spus Virgiliu Gheorghe Vlăescu, potrivit sursei citate.
El a spus că își dorește să facă un alt fel de politică, iar
George Simion i-a spus că își dorește ca el să fie în Senat ca expert pe probleme de educație și sănătate și că este nevoie „de o voce ca a mea în Parlament”.
E timpul ca toți oamenii grei de pe forum să vină alături de AUR, Rappy, Alaric, Minea Peter, Cozia, AdrIun, Moroco, Mihailc, CristianR, e timpul să strângem rândurile, avem timp să ne certăm pe alte chestiuni după, fiecare om contează în bătălia asta, e la fel de important momentul ca la victoria CDR din 1996.