View Single Post
Vechi 17.10.2024, 09:57:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Așa lucrează diavolul prin intermediul lui George Simion, îl pune să mai pună și niște nume de valoare pentru ca să ducă în înșelare pe unii care ar avea reticențe; dar noi știm că am mai auzit despre satana care se preface și ca un „ânger de lumină”, doar o mai duce pe cineva la înșelare.
AUR are nume bune pe listă oricât te-ai zbate tu să bagi și anumite personalități și voci creștine în troaca ta cu nămol.

Citat:
Revista aia „familia ortodoxă” face de fapt referință la religia unora așa cu perciuni mai lungi, haine negre și care de 2000 de ani încoace neagă dumnezeirea și mesianitatea lui Iisus Hristos?
Asocieri aberante, e singura revistă care a rezistat de vreo 20 de ani minimum, până și revista Lumea Credinței sau Lumea Monahilor a lui Bucuroiu a pus lacătul falimentului.

Citat:
Această „chemare” este cumva după tiparul „rechiziționărilor cu japca” de la Pechea, marca Georgică „Che Gargara”?
Ce rechiziționări, am menționat și eu câțiva oameni care de-a lungul timpului au fost sinceri în preocupările lor, lista nu e exhaustivă și nici nu e o listă ci o enumerare de nickname-uri, important e fiecare om la vot.
Fiecare face ce vrea, nu trebuie să facă ce zic eu sau altul.

Citat:
„Sclavagism” și „rechiziționări cu japca” la Pechea, Galați, marca George Simion, „energumenul” de AUR
Prietene vezi că scoți din context, nesimțitul ăla de primar era de negăsit când ardeau problemele și e o lege că în caz de calamități trebuie să pui la dispoziție teren pentru reconstrucție din cadrul unității administrativ teritoriale.
Ăla nu se îngrijea de comunitate.

Iar terenul pe care sunt casele nou construite, l-a cumpărat AUR nu a fost donat, și probleme au fost cu primarul doar la Pechea, la Slobozia Conachi și în alte localități s-a găsit înțelegere și s-a mișcat primarul și consiliul local.

Last edited by Iorest; 17.10.2024 at 10:03:34.
Reply With Quote